Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 12:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Príď na Pekné Miesta v podaní Para & Billy Barman v Trenčianských Tepliciach už túto sobotu

HUDBA
Uložiť Uložené

Okrem dvoch obľúbených slovenských kapiel vystúpi aj množstvo Djs všetkých žánrov, a tak toto pekné legendárne miesto premeníme na veľkú párty.

Prvé tohtoročné Pekné Miesta v podaní slovenských skupin Para a Billy Barman máme za sebou. V Trnave všetko dopadlo podľa predstáv a už túto sobotu 8. júna nás čaká pokračovanie na kúpalisku Zelená žaba v Trenčianských Tepliciach.

Druhé pokračovanie tejto udalosti bude trochu iné. Keďže sa nachádzame na kúpalisku, akcia začne už tesne poobede, teda od 13:00. Okrem spomínaných kapiel vystúpi aj množstvo Djs všetkých žánrov, a tak toto pekné legendárne miesto premeníme na veľkú párty. Tešiť sa môžeš na domácich Malalata ale aj zahraničných JustriceSteve Hope alebo Nora Matisse.


Kompletný line up aj s presným časovým harmonogramom je k dispozícii priamo na oficiálnej facebookovej udalosti a lístky si môžeš už teraz zakúpiť v predpredaji na grapefestival.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia