Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
14. mája 2019, 12:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Študenta zatkli, lebo v KFC jedol rok zadarmo, pretože sa vydával za kontrolóra testujúceho kvalitu

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Svoju dávku kuracieho mäsa si nemohol odpustiť.

Študent v Juhoafrickej republike zvykol v poslednom roku pravidelne navštevovať reštaurácie KFC po celom Durbane a jedol v nich úplne zadarmo. Ako je to možné? Vždy mal na sebe oblek, v rukách falošnú identifikačnú kartu manažmentu reťazca a občas dokonca prišiel v limuzíne, ktorú v zamestnaní šoféruje jeho kamarát.

Vždy, keď prišiel do reštaurácie, nabehol priamo do kuchyne a tváril sa, že kontroluje jednotlivé procesy. Zapisoval si poznámky a vyzeral prísne, pričom na záver testovania si vypýtal vzorky mnohých jedál, aby vraj otestoval, či sú pripravené v dostatočnej kvalite, informoval Xpouzar.


Zamestnanci nikdy neprotestovali a vždy chceli pred kontrolórom vyzerať čo najlepšie, a tak sa nikto neodvážil neodovzdať mu všetko, čo žiadal. Nanešťastie, jeden celý rok konzumovania KFC zadarmo neskončil slávne. Študenta už zatkli policajti a teraz čelí viacerým obvineniam, ktorého ho budú prenasledovať v najbližšej budúcnosti. Ktovie, či mu to za rok bezplatného jedla stálo.

Takúto taktiku určite neskúšaj v slovenskej pobočke KFC, pretože v takom hlavnom meste nájdeš len dve reštaurácie a vyššie postavených zamestnancov nie je toľko, aby ti zamestnanci uverili, keď sa prídeš najesť v obleku.

Domov
Zdieľať
Diskusia