Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 0:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Adam Driver odsekáva hlavy a Bill Murray nešetrí vulgarizmami. Spoznaj účinné spôsoby, ako vraždiť zombíkov

Adam Driver odsekáva hlavy a Bill Murray nešetrí vulgarizmami. Spoznaj účinné spôsoby, ako vraždiť zombíkov
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravidlo číslo 1 – vyber si zbraň. Pravidlo číslo dva – musíš mieriť na hlavu.

Zombie apokalypsu sme v rámci kinematografie zažili veľakrát a taktiež aj v humornej forme na štýl Zombielandu. Tentokrát sa ale komediálneho zombie filmu ujme jeden z najznámejších režisérov nezávislých filmov menom Jim Jarmusch.

Poznať od neho môžeš napríklad akčnú drámu Ghost Dog s Forestom Whitakerom alebo konverzačnú drámu Coffee and Cigarettes s Robertom Benignim, Cate Blanchett či Steveom Buscemim.

Do hlavných rolí svojej prichádzajúcej novinky umiestnil Adama Drivera (s ním v roku 2016 spolupracoval na skvelej dráme Paterson) známeho z novej trilógie Star Wars a milovaného komika Billa Murrayho (ktorý si mimochodom zahral aj v Zombielande).

Mladá hollywoodska hviezda Driver a starý dobrý Murray nám v hororovej komédii The Dead Don't Die ukážu, akým spôsobom čo najefektívnejšie zabíjať nemŕtvych. Keďže však ide o tvorbu Jima Jarmuscha, určite v snímke okrem takejto odľahčenej zábavy môžeme čakať aj množstvo vydarených dialógov podaných režisérovou netradičnou formou.

Mimo spomínanej dvojky si vo filme zahrajú herci, ako Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Selana Gomez, hudobník Iggy Pop či Tom Waits. Film má svoju premiéru v USA naplánovanú na 14. júna (červen) 2019. V Česku budú môcť nového Jarmuscha diváci vidieť 4. júla (červenec) 2019 a slovenská premiéra nebola zatiaľ stanovená.

Domov
Zdieľať
Diskusia