Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2019, 13:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Buď sa utopia v záplave pobrežia, alebo ich zožerie aligátor. Režisér Hory majú oči láka na brutálny survival otca a dcéry

Buď sa utopia v záplave pobrežia, alebo ich zožerie aligátor. Režisér Hory majú oči láka na brutálny survival otca a dcéry
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo oficiálny trailer pre blížiacu sa snímku Crawl.

Francúzsky režisér Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Horns) sa v priebehu posledných dvoch dekád vyprofiloval ako tvorca zaujímavých hororových snímok či mysterióznych thrillerov, ktoré si vo svete našli mnoho fanúšikov. Koniec koncov, prezývku „Francúzsky mäsiar“ nedostal len tak náhodou. A už tento rok nám v kinách predstaví svoju novinku s názvom Crawl.

Tentokrát pôjde o akýsi mix hororu, katastrofickej snímky a survival thrilleru, ktorý producentsky podporil aj Sam Raimi, teda tvorca známych trilógií The Evil Dead či Spider-Man. Navyše, vďaka oficiálnemu traileru od štúdia Paramount Pictures si už môžeme vytvoriť aj prvý obrázok o tom, čo nás v kinách vlastne čaká.

Príbehu sa zameria na mladú ženu (Kaya Scodelario - The Maze Runner, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), ktorá sa pri pokuse o záchranu otca počas hurikánu kategórie päť ocitne uväznená v zaplavenom dome. V ňom bude musieť bojovať o život s divokými a obávanými aligátormi.

Za réžiou stojí už vyššie spomínaný Alexandre Aja, pričom o scenár sa postarali Michael Rasmussen a Shawn Rasmussen (obaja - The Ward, Long Distance). Okrem Scodelario si vo filme zahrá napríklad aj Barry Pepper, Ross Anderson, Morfydd Clark či Colin McFarlane a jeho premiéra je u nás naplánovaná na 11. júla (červenec) 2019.

Crawl
Crawl Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia