Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2019, 12:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fejkový Robo Kazík aj Supreme. Jimmy Pé zažíva indický bizár naplno

ZAUJÍMAVOSTI SUPREME
Uložiť Uložené

Slovenský DJ a producent elektronickej hudby Jimmy Pé sa hlási s ďalším vlogom zo svojej cesty naprieč Áziou.

Jimmy Pé dnes oslavuje 30.  narodeniny, takže mu týmto prajeme všetko najlepšie a hlavne šťastnú cestu naprieč Áziou. Už pred niekoľkými týždňami totiž vyrazil na turné, v rámci ktorého však okrem klubov objavuje aj všetky krásy ázijských krajín a ukazuje nám ich prostredníctvom vlogov z perspektívy zvedavého a odvážneho turistu

Zároveň sa so svojou polovičkou neboja vyjsť aj mimo komfortnej zóny, ktorá sa v konečnom dôsledku každým dňom zväčšuje, keďže často zažívajú bizarné situácie, aké Slováka bežne nestretnú. DJ a producent elektronickej hudby si v najnovšom pokračovaní užíva posledných pár dní v Indii pred tým, ako sa presunie na Srí Lanku. 

Máme možnosť vidieť, ako vyzerá klasické indické kino, nechýbajú ani zábery chaotických ulíc a nádhernej prírody. Už tradične sa dozvieš aj ako vyzerá, resp. chutí lokálne jedlo a veľa zaujímavostí, ktoré by si si inak musel prečítať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia