Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elektronická hudba to dotiahla na strechu obrátenej pyramídy v Bratislave. Yanko Kral servíruje živý set zo strechy Rozhlasu

HUDBA
Uložiť Uložené

Ide o špeciálnu udalosť, keďže na Slovensku nevidíš každý deň hrať DJa na národnej kultúrnej pamiatke.

Už v sobotu 13. apríla nás čaká ďalší Update v bratislavskom KC Dunaj, kde zahrá špička slovenskej elektronickej scény a tiež britská Flava D. Ešte pred tým si pre nás chalani pripravili zaujímavý nápad, v rámci ktorého vyliezli na ikonickú obrátenú pyramídu v hlavnom meste, rozložili techniku a DJ Yanko Kral zahral skvelý set, kde kombunuje UK bass a elektroniku

Na Slovensku sa každý deň nevidí, že by DJ hral na streche národnej kultúrnej pamiatky pri západe slnka a my sme veľmi radi, že toho môžeme byť svedkami. Zároveň aspoň máš možnosť vidieť, aký vibe ťa čaká na sobotňajšom Update, keďže atmosféra hudby sa bude niesť práve v tomto duchu. 

Celý set je dostupný najprv naživo na Facebooku, budeš sa však môcť k nemu vrátiť aj spätne, samozrejme, v plnej kvalite. Zároveň dúfame, že toto nie je posledný krát, čo sme mali možnosť vidieť hranie priamo na budove Slovenského rozhlasu a snáď sa tam čoskoro podarí zorganizovať aj poriadnu párty.

Poďakovanie patrí v prvom rade Yankovej a Galagerovej relácii Scena_FM, ktorá umožnila realizáciu celého nápadu a taktiež Mäsokombinátu ako organizátorovi série akcií Update. Vidíme sa v sobotu. Nezabúdaj, že po celý večer sa bude o zábavu starať ľadovo namrazený Jägermeister.

Domov
Zdieľať
Diskusia