Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2019, 9:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa v novinke obdivuje všetky, ktoré za sex berú cash

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Najnovšia členka Comebackgangu pokračuje po minuloročnej sérii CBG štvrtkov vo vydávaní nových trackov.

V minulom roku sa Luisa po dlhšom rozbiehaní rozhodla venovať hudbe naplno a v druhej polovici spustila po vzore kolegov z Comebackgangu aj ona sériu CBG štvrtkov, v rámci ktorej uzreli svetlo sveta tri tracky. O najväčší rozruch sa postarala podľa očakávaní spolupráca s Yzomandiasom, vo všeobecnosti si však raperka získala pozornosť širšieho publika. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie ženské rapové a R&B skladby na Slovensku a v Česku TOP 10: Najlepšie ženské rapové a R&B skladby na Slovensku a v Česku 8. marca 2019, 16:01

Počas najbližších mesiacov by sa mohli fanúšikovia dočkať aj celistvého projektu, zatiaľ však veľa informácií Luisa neprezradila, takže sa budeš musieť nechať prekvapiť. Minimálne však servíruje nový track Klub 27, na ktorom sa už tradične nesnaží na silu moralizovať, skôr opisuje život raperky na Slovensku.

V tomto prípade sme sa nedočkali videoklipu a pozornejší poslucháč si všimne, že hudobný inžinier bol ledva bakalár. To už ale okomentoval aj sám Pil C ako hlava Comebackgangu, na čo Luisa zareagovala, že aspoň na streamovacích službách si dá záležať. Spotify a Apple Music teda už čoskoro. 

Luisa obdivuje všetky, ktoré za sex berú cash. Počúvaj novú skladbu
Luisa obdivuje všetky, ktoré za sex berú cash. Počúvaj novú skladbu
Domov
Zdieľať
Diskusia