Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák rapuje v Supreme handrách za tisícky eur. Hejterské komentáre a zradcovia ho nezaujímajú

HUDBA SLOVENSKÝ RAP SUPREME
Uložiť Uložené

ASIS je mladý spevák a raper, ktorý síce nežije na Slovensku, teraz však vydáva videoklip z Kysúc a uchádza sa o tvoju priazeň.

Raperov už síce dávno (našťastie) nerastie ako húb po daždi, ešte stále sa však aspoň z času na čas objaví niekto výraznejší, kto nás zaujme napríklad náhľadovým obrázkom videa. Kvôli tomu si tu vlastne teraz aj ty, no aspoň máme možnosť predstaviť ti interpreta menom ASIS, čo v preklade zo skratky znamená A Smile In Sadness

Ide o Slováka žijúceho vo Veľkej Británii, ktorý sa hudbe aktívne venuje viac ako dva roky, teda minimálne vrátane aktívneho vydávania svojich skladieb na oficiálny YouTube kanál. Pôvodne začínal spevom, ku ktorému neskôr pridal aj rap. Ak by sme sa chceli pokúsiť kategorizovať ho, tak má textami aj témami bližšie k pomyselnej novej vlne, obzvlášť pri poslednej vydanej veci, ktorá uzrela svetlo sveta len včera. 

Dostáva názov P45 s podnázvom Kysuce Hypebeast Edition, kde ASIS okrem svojho rapu predvádza aj Supreme šatník vrátane doplnkov, ktoré by chcel vlastniť aj tvoj kamarát v Trasher mikine. My sme autora skladby pri tejto príležitosti aj oslovili a položili mu zopár otázok, keďže po prvom vypočutí bolo aj pre nás náročné utvoriť si aspoň trochu objektívny názor. 

Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch
Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch Zdroj: www.facebook.com

Ako sme písali vyššie, na kanáli má už viacero skladieb, toto je však prvá vec, kde sa rozhodol ísť cez rap a módu, ako v minulosti napríklad košická Haha Crew. Pôvodne sme si neboli istí, či sa snaží na tento trend poukázať paródiou alebo sa nakupovaniu drahých kúskov venuje natoľko, že ich chcel ukázať aj v klipe.

„Hudbu ako takú beriem úplne vážne a chystám sa momentálne vydať rapový album,“ to všetko chce stihnúť ASIS už čoskoro, no ešte pred tým sa dočkáme niekoľkých videoklipov. Chce byť zároveň multižánrový a venuje sa aj tvorbe v angličtine. 

Podobne ako teba, aj nás, samozrejme zaujímalo, koľko na Supreme kúsky vo videoklipe minul: „Uff, no úplne presnú sumu ti nepoviem, ale tie vo videu boli čosi okolo 2000 libier,“ čo je približne 2330 eur. 

ASIS myslí tvorbu naozaj vážne a aj keď si o ňom do dnešného dňa pravdepodobne nepočul, netají sa tým, že by rád spolupracoval so známymi hudobníkmi slovenskej aj českej scény, dokonca už má na konte aj dve spolupráce, no zároveň ambície do budúcna. Nemusia to byť len raperi, no samozrejme aj medzi nimi mám svojich obľúbencov, s ktorými by som rád tvoril,“ dodáva.

Už teraz chystá ďalší track Ozveny, ktorý bude o negatívnych zážitkoch s ľuďmi. Ak pôjde všetko podľa predstáv a stihne sa dokončiť vizuál, výsledok uvidíš už najbližšiu nedeľu.
 

Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch
Slovák má vo videoklipe Supreme za tisícky eur. Rapuje o krysách, zradcoch a hejterských komentároch Zdroj: www.facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia