Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 16:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zabijak John Wick vraždí v krvavom traileri hordy nepriateľov s nožmi, katanou i strelnými zbraňami

Zabijak John Wick vraždí v krvavom traileri hordy nepriateľov s nožmi, katanou i strelnými zbraňami
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Už nech je to tu!

Tvorcovia 3. časti štýlovej akčnej jazdy s Johnom Wickom nám v priebehu utorku a stredy prostredníctvom viacerých krátkych videí (pre ich zhliadnutie pozri IG účet filmu) oznámili, že na príchod legendárneho zabijaka už všetci čakajú. Slávny John Wick sa totiž na konci druhej časti hrubým spôsobom previnil proti kódexu nájomných zabijakov, a preto mu po krku idú vrahovia z celého sveta.

Zámerom piatich videí bolo ale taktiež nalákať verných divákov predošlých dvoch častí na prichádzajúci trailer. Po debutovej upútavke si teda dnešným dňom môžeme konečne vychutnať ďalšiu várku Johnovej presnej streľby, neohrozeného boja a množstva šialených kúskov.

Prvý diel nám priniesol veľmi slušnú porciu akcie, ktorá bola v druhej časti vylepšená jednoduchým, ale veľmi štýlovým náhľadom do sveta hotelov Continental plných po zuby ozbrojených zabijakov. Všetko nasvedčuje tomu, že o doposiaľ prakticky nesmrteľného Wicka a jeho blízke okolie budeme mať po prvýkrát výrazný strach.

3. diel s názvom John Wick: Chapter 3 – Parabellum opäť režíroval Chad Stahelski a o scenár sa znova postaral Derek Kolstad. Do deja nového Wicka sa tentokrát dostane aj záhadná Sofia (Halle Berry), ktorá by mala stáť na Johnovej strane. Slovenská premiéra je plánovaná na 23. máj (květen) 2019. Diváci z Česka sa jej dočkajú už o 7 dní skôr. Viac informácií o filme nájdeš tu.

Na záver si ešte vychutnaj 10 čerstvých plagátov

Domov
Zdieľať
Diskusia