Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2019, 14:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chceš pracovať ako profesionálny balič jointov? Predajňa s marihuanou hľadá novú posilu do svojho tímu

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Britská predajňa hľadala zaujímavú posilu.

Britský predajca medicínskej marihuany Hemp Earth Dispensary v meste Brighton nedávno zverejnil zaujímavý inzerát. Spoločnosť hľadá profesionálneho baliča jointov, ktorého by chcela zamestnať na polovičný úväzok. Ak si však myslíš, že budeš môcť baliť marihuanu a veselo ju fajčiť, musíme ťa trošku poopraviť.

Predajca sa venuje len obchodovaniu s legálnymi bylinnými výrobkami z marihuany, pričom na balenie jointov využíva výlučne organické baliace papieriky. V každom z nich nájdeš 0,7 gramu toho najkvalitnejšieho kanabidiolu (CBD), ktorý je však na Slovensku nanešťastie ilegálny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @pass.theweed,

Spoločnosť hľadá človeka, ktorý dokáže ubaliť joint za menej ako päť minút, pričom bude musieť zároveň vyhovieť všetkým požiadavkám jednotlivých zákazníkov. Hemp Earth Dispensary sa snaží ľuďom ukázať, že marihuana vie mať výborné liečebné účinky a zároveň sa dištancuje od akýchkoľvek ilegálnych produktov, ktoré by si ľudia mohli s takouto predajňou spájať.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Už 27. februára mali záujemcovia možnosť zúčastniť sa výberového konania priamo v predajni, kde sa malo dostaviť približne 50 ľudí. V súťaži išlo o to, ako rýchlo dokáže človek joint ubaliť, ale prihliadalo sa aj na estetickú stránku. Predajňa zároveň upozorňovala, že nejde o pozíciu na plný úväzok, ale iba čiastočný. Za hodinu práce niekoľkokrát do týždňa si výherca bude môcť zarobiť 10 libier, čo je viac ako 11 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia