Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 1:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Narkoman alebo narkobarón? Ektor a Separ majú odkaz pre každého, kto si ich berie do huby

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Ich meno si berie do úst čoraz viac ľudí, a tak sa rozhodli nahrať im spoločnú skladbu, ktorá snaď čoskoro dostane aj videoklip.

Ektorov album Marko už majú fanúšikovia doma a o približne dva týždne sa môžeme tešiť aj na obrovský krst v pražskom Fóre Karlín, a tak je ideálny čas naservírovať skladby aj na YouTube, aby sa návštevníci stihli nabifliť texty. K dispozícii ostáva približne tisícka posledných lístkov, takže sa radšej poponáhľaj, aby si tento dôležitý míľnik v Ektorovej kariére neušiel. 

Po spolupráci s Pil C-m a prekvapení s Yzomandiasom sme sa tentokrát dočkali kolaborácie so Separom. Títo dvaja však k sebe vždy mali prirodzene blízko, no v každom prípade nás určite novou skladbou potešili. Aj keď dostáva názov Dobrou chuť, nesúvisí tak úplne s gastrom. Obaja autori totiž skôr poukazujú na to, že si ich aj blízke okolie berie do huby a dookola rieši každú drobnosť. 

O produkciu sa v tomto prípade postaral JL Beatz a opäť sme sa nedočkali videoklipu, no táto skutočnosť by sa podľa všetkého mala zmeniť v nedeľu. Sám Ektor avizuje, že vydáva „ jeden z nejvetsich tracku co sem kdy napsal“, takže sa veľmi radi necháme prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia