Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. januára 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Milion+ Remix Contest: Hľadá sa hudobný producent s najlepšími beatmi k akapelám z albumu KML

HUDBA
Uložiť Uložené

Chalani z Milion Plus sa rozhodli nájsť kvalitných beatmakerov po svojom.

UPOZORNENIE: Vyhlásenie súťaže členovia kvôli technickým komplikáciám prekladajú na koniec februára, viac informácií sa dozvieš v dohľadnej dobe na ich sociálnych sieťach.


Chalani z českého Milion Plus zabrali  v posledných dvoch rokoch tak intenzívne, že ich dnes s čistým svedomím môžeme označiť za najpracovitejší a tým pádom aj najaktívnejší label v našich dvoch malých krajinách. Ako už iste vieš, ich tvorba je špecifická v prvom rade tým, že razia zvuk pomyselnej novej vlny, aj keď do veľkej miery vychádza z poctivých starších koreňov. 

Zároveň je nám sympatický ich profesionálny prístup, pričom hudobný priemysel už dávno neberú len ako zábavu, ale aj prácu. Usilovnosť môžeme sledovať aj v rámci vedľajších hudobných aktivít, čo sa týka napríklad pravidelných atraktívnych kolekcií merchu. 

Tu sa dostávame ku skutočnosti, že si všetci dávajú záležať na vizuálnej stránke tvorby, čím máme na mysli v prvom rade videoklipy, ale aj fotografie na sociálnych sieťach, promo materiály, covery a podobne. Celý tím je teda oveľa väčší, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. 

Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML

Milion Plus teraz prichádza so zaujímavou výzvou pre všetkých producentov, ktorí by chceli ukázať svoje schopnosti a možno v budúcnosti spolupracovať práve na veciach spomenutých vyššie. Spúšťajú totiž Remix Contest, v rámci ktorého môžu slovenskí a českí hudobní producenti ukázať svoje schopnosti. 

Čo bude tvojou úlohou? 

Na tomto linku nájdeš dve akapely. Konkrétne ku skladbám Kiwi a Dobrá. Tie sa, ako už asi tušíš, nachádzajú na najnovšom albume KML. Tvojou úlohou bude vybrať si jednu z týchto dvoch skladieb, prípadne pokojne aj obe a doplniť ju o beat z vlastnej dielne. Pokojne sa môžeš s remixom vyhrať, doplniť ho o všetko, čo podľa teba potrebuje. 

Hodnotiť sa bude v prvom rade výsledok ako celok, tvoje producentské schopnosti a tvoj cit pre tvorbu, ktorá by mala korešpondovať s tvorbou Milion Plus. 

Ako sa zapojiť? 

Stačí, ak výsledok pošleš vo formáte mp3 na e-mailovú adresu [email protected]. Pozor, predmet správy označ "KML REMIX CONTEST" a tracky pomenuj "KIWI remix by *meno producenta", resp. "DOBRA remix by *meno producenta". Ak niektorú z týchto podmienok nesplníš, teda track nebude vo formáte mp3, napíšeš iný predmet správy, prípadne nezvládneš pomenovať svoj výsledok, nebudeš zaradený do súťaže. 

Do správy napíš aj meno svojho instagramového účtu. 

A koľko máš na to času? 

Presne dva týždne – 14 dní od dneška. Remixy môžu súťažiaci posielať do 11. februára 2019.

Výhercov následne vyhlásime prostredníctvom Refresheru a sociálnych sietí v stredu – 13. februára 2019 vo večerných hodinách. 

Kto bude rozhodovať?

Hlasovať budú všetci členovia Milion Plus. Vo finálnom úzkom výbere bude mať možnosť udeliť jeden hlas Yzomandias, Nik Tendo, Jickson, Robin Zoot, Karlo, Konex, Decky Beats, 
Kamil Hoffmann, Hasan, Koky a Tkeej. 

Čo môžeš získať? 

V prvom rade máš možnosť predviesť svoje skills pred najlepšími v odbore. Jeden víťazný remix na každú zo skladieb, teda Kiwi a Dobrá, bude následné uverejnený na oficiálnom YouTube kanáli Milion Plus hneď vedľa najväčších československých rapových banrgov, čo je prestíž, ktorá hovorí sama za seba. 

S veľkou pravdepodobnosťou budú chcieť chalani od teba aj ďalšie hudobné produkcie do svojich nasledujúcich projektov. Aj keď sú vo vydavateľstve kvalitní beatmakeri, nová krv za vždy hodí, no mysli na to, že musíš byť inovatívny. Samozrejmosťou je merch a zdieľanie na sociálnych sieťach.

Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Domov
Zdieľať
Diskusia