Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2018, 13:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus tancuje a žiari šťastím na čarovných svadobných fotografiách. Zapózovala si aj s rodičmi

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS SVADBA
Uložiť Uložené

Známa speváčka si svadbu užila naplno.

Krátko po Vianociach potvrdili Miley Cyrus so svojím priateľom Liamom Hemsworthom, že sa zosobášili. Skromná a najmä súkromná svadba bola dlho udržiavaná v tajnosti, pričom svoj zväzok obaja potvrdili až roztomilými fotografiami, na ktorých sa objímajú a bozkávajú.

Nasledovali aj internetové gratulácie od kolegov a známych, takže vtedy si už fanúšikovia mohli byť istí, že svadba naozaj prebehla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Po jej potvrdení na Instagrame už nebolo potrebné novinku tajiť, a tak sa na sociálnych sieťach roztrhlo vrece s roztomilými a čarovnými momentkami z obradu.

Zatiaľ sme síce nevideli priamo moment, kedy si obaja povedali svoje áno, avšak zverejnené boli fotky, kde Miley pózuje s rodičmi, kde pózuje celá rodina dohromady a speváčka sa dobre zabávala aj pri tanci pred vianočným stromčekom.

Liam ju natáčal pri tancovaní do zvukov známej skladby Uptown Funk od Marka Ronsona a Bruna Marsa, pričom práve s prvým menovaným nedávno nahrala skladbu Nothing Breaks Like a Heart.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Sme zvedaví, či sa na internete objaví aj video z obradu, ale už teraz je jasné, že nešlo o spontánne rozhodnutie a zväzok Miley a Liama naplno podporili obe rodiny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tish Cyrus (@tishcyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tish Cyrus (@tishcyrus),



Domov
Zdieľať
Diskusia