Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2018, 11:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus a Liam Hemsworth sa zosobášili, svadbu potvrdili roztomilými fotografiami

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS SVADBA
Uložiť Uložené

Známa dvojica spečatila svoju lásku.

Hollywood získal počas vianočných sviatkov novú manželskú dvojicu. Aj keď sa o tom špekulovalo už dlhší čas, Miley Cyrus napokon potvrdila, že sa zosobášili s priateľom Liamom Hemsworthom.

Fanúšikovia sa nevedeli dočkať, kedy obaja zverejnia informácie o svojej svadbe, pričom časť z nich dokonca očakávala, že sobáš budú tajiť dlhodobo.

Napriek tomu Miley s Liamom potešili fanúšikov, keď na svoj Instagram zavesili roztomilé čiernobiele fotografie, na ktorých sú v objatí a bozkávajú sa.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

Fotky prišli po tom, čo blízky kamarát dvojice Conrad Carr ešte pred pár dňami zavesil na svoje instagramové stories momentky, na ktorých Miley a Liam krájajú tortu s nápismi Mr. a Mrs., čo mohlo znamenať len jediné.

Aj keď nový manželský pár nevydal žiadne oficiálne vyhlásenie, svadbu potvrdili viacerými spôsobmi.

Nielenže Miley na Instagrame do popisu fotiek napísala dátum 23.12.2018, ale k tej ďalšej zase zavesila komentár „10 rokov neskôr,“ o tom, ako sa spoznali ešte v roku 2009. Napokon retweetovala aj gratuláciu od kamaráta Nicholasa Sparska, ku ktorej pridala niekoľko srdiečok. Blahoželáme!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Domov
Zdieľať
Diskusia