Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 1:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Lvcas Dope a DJ Wich si užívajú slnečnú Kaliforniu

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Jedna z najobľúbenejších skladieb z projektu Diamant od Lvcasa Dope a DJa Wicha dostáva videoklip sameriky.

V druhej polovici roka 2018 sa o slovo spoločným albumom prihlásila dvojica DJ Wich a Lvcas Dope. Toto relatívne prekvapivé spojenie dopadlo v konečnom dôsledku viac než dobre a v rámci českých albumov máme možnosť počuť progresivný projekt, ktorý je dôkazom, že legendárny producent a autor hitov starých skoro dve dekády sa stále dokáže prispôsobiť novej škole.

Tá si zároveň drží svoju kvalitu a výsledkom je Diamant. Už sme sa dočkali viacerých videoklipov a dnes prichádza na rad ďalší, tentokrát ku skladbe Lítat so Separom. Ak si pred pár týždňami pozorne sledoval instagramové príbehy tejto trojice, asi ti neušlo, že strávila zopár dní za veľkou mlákou, konkrétne v Kalifornii.

Všetkým bolo asi jasné, že chalani sa na druhej strane planéty nestretli náhodou, a tak bolo len otázkou času, kedy príde výsledok. Toho sme sa dočkali práve teraz a ako už asi tušíš, klip ťa na chvíľu opäť vráti do teplého leta a navodí pozitívnu atmosféru.  

Domov
Zdieľať
Diskusia