Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 23:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Emmet čelí útoku z planéty Duplo a Batman odhaľuje kostým na párty. Animák The Lego Movie 2 baví ďalšou skvelou ukážkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Phil Lord a Chris Miller sa síce na réžii už podieľať nebudú, stále sú však uvádzaní ako scenáristi.

Pokračovanie hitového animáku The Lego Movie z roku 2014 s názvom The Lego Movie 2: The Second Part zatiaľ vyzerá nadmieru dobre. O scenár sa aj tentokrát postarala osvedčená dvojica Phil Lord a Chris Miller (prvý Lego Movie či skvelý animák Spider-Man: Into the Spider-Verse), takže o kvalitný príbeh a vtipy sa snáď báť nemusíme.

Pravdaže, boli by sme radšej, ak by Lord a Miller opäť aj režírovali, ale tak čo už. Nemôžeme mať všetko. Napriek tomu však veríme, že aj tak dostaneme kvalitnú zábavu. Na režisérskej stoličke tentokrát sedí Mike Mitchell. Ten režíroval animáky, ako Shrek Forever After či Trolls, ale ako animátor sa podieľal aj na projektoch Shrek 2, Shrek the Third či Monsters vs. Aliens.

Čo sa samotného príbehu týka, ten by mal nadviazať priamo na koniec jednotky a ukázať nám aj následky útoku mimozemšťanov z planéty Duplo. Hlavný hrdina menom Emmet bude dokonca riešiť existenciálnu krízu a hľadať svoje miesto v spoločnosti.

Na Emmeta a zvyšok jeho bandy teda nečaká iba boj proti nezvaným návštevníkom, ale aj obnova ich Lego sveta a bláznivá cesta do neprebádaných svetov, kde môžu ukázať svoje odhodlanie. Pevne veríme, že aj snímka The Lego Movie 2: The Second Part doručí poriadnu porciu originálnej animovanej zábavy a akcie.

V originálnom znení začujeme hlasy takých skvelých hercov, ako Chris Pratt, Alison Brie Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill, Margot Robbie či Tiffany Haddish. Do našich kín Lego Movie 2: The Second Part zavíta 7. februára (únor) budúceho roku. Podarí sa podľa teba nadviazať na parádny prvý diel?

Lego Movie 2
Lego Movie 2 Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia