Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2018, 17:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sleduj aftermovie Beats for Love 2018. 400 interpretov a desiatky tisíc návštevníkov na jednom mieste počas 4 nocí

HUDBA
Uložiť Uložené

Pripomeňme si najväčší festival elektronickej hudby dlhším aftermovie, ktoré je dôkazom, že si Beats For Love nemôžeš nechať ujsť ani v budúcom roku.


Obľúbený český festival elektronickej hudby s titulom Beats For Love sa každoročne právom teší veľkej pozornosti širokého publika, čo si teraz máme možnosť pripomenúť prostredníctvom aftermovie. Počas štyroch nocí sa na 13 stageoch predstavilo približne 400 interpretov a niekoľko desiatok tisíc návštevníkov. 

Hlavné hviezdy ako Alan Walker, Galantis, Sigma nebo Roger Sanchéz sa postarali o multižánrovú nádielku plnú techna, elektroswingu, reggae či všetky subžánre house hudby. Popri tom všetkom nechýbala prázdninová pohoda, slnko, oddych a skvelé jedlo aj pitie, čo je v konečnom dôsledku na festivaloch to najdôležitejšie. 

Atmosféru jednej z najväčších párty aktuálneho roka si teraz môžeš pripomenúť a presvedčiť sa tak o tom, že od 3. do 6. júna 2019 nemôžeš na ostravskom Beats For Love chýbať opäť. Veď posúď sám. Na oficiálnej stránke už, mimochodom, nájdeš aj možnosť zakúpiť si vstupenky v predpredaji a tiež vždy ďalšie aktuálne informácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia