Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 18:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack: Na Instagrame som čumel na hovná, teraz každému odpíšem (Backstage)

HUDBA
Uložiť Uložené

Tentokrát sme so seriálom Refresher Backstage navštívili obrovský koncert Smacka v Prahe. Ako dopadol večer s desiatkami hostí na holešovickom Výstavišti?

S našim seriálom Refresher Backstage nemapujeme len slovenské kluby a akcie, ale aj tie české. Koncept je v prvom rade o tom, aby sme fanúšikom domáceho rapu ukázali, ako vyzerá pozadie zásadných udalostí, keďže doň väčšinou prístup nemajú. Tentokrát sa presúvame do Prahy, konkrétne na pražské Výstavište. 

Práve to pred pár dňami hostilo obrovský Smackov koncert, kde sa vrátil po tom, čo 7-krát v rade vypredal slávny klub Roxy. Chalani z A51 si teraz vyskúšali organizovať vystúpenie pre niekoľko tisíc ľudí vo vlastnej réžii a ako to vlastne dopadlo sa už dozvieš v našom videu.

V ňom sme okrem samotného Smacka vyspovedali napríklad Ideu z Ty Nikdy, ktorý podobné udalosti cení natoľko, že si kúpil lístok a tiež P Moneyho z Británie. Ten prezradil napríklad aj to, kto má veľkú zásluhu a súčasnej podobe grimeu v Česku a vo svete. 

Domov
Zdieľať
Diskusia