Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 19:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sú peniaze a konexie dôležité? Yzomandias a Luisa poznajú odpoveď

HUDBA LUISA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Máme tu vyvrcholenie CBG štvrtkov, v rámci ktorých nám raperka Luisa predstavila dohromady štyri skladby. Ktorá sa ti páči najviac?

Raperka Luisa z Comebackgangu sa v závere roka 2018 rozhodla rozbehnúť aktivitu a v rámci CBG štvrtkov sa jej podarilo vydať zopár plnohodnotných skladieb. Tie sa na YouTube tešia veľkej pozornosti a dohromady sa jej podarilo nazbierať už približne pol milióna views na trojici trackov Sama, Babyface a Kedysi

Dnes sme sa dočkali štvrtej, ktorá dostáva názov Dôležité a okrem samotnej Luisy na nej hosťuje aj hlava Milion+ labelu – Yzomandias. Takáto spolupráca je veľkou vzácnosťou aj pre podstatne známejších interpretov, keďže Yzo je právom považovaný za jedného z najlepších českých raperov. Svoje schopnosti dokázal aj v tomto prípade a konečne sme sa dočkali aj vizuálneho spracovania. 

Ide o tradičnú reprezent záležitosť od šikovného Patrika Soldána. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral zatiaľ neznámy Danny Gallows a ty už môžeš hodnotiť samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia