Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 10:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa má Versace tapety a namiesto Instagramu sleduje obraty firiem

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Mladá slovenská raperka posiela ďalší singel v rámci svojich CBG štvrtkov.

Luisa minulý týždeň odštartovala Comebackgang štvrtky vo veľkom štýle. Po dlhšej dobe sa o slovo prihlásila so skladbou Kedysi, ktorá sa teší veľkému úspechu aj na základe počítadla views. Podľa kalendára je čas na ďalšiu novinku, ktorá tentokrát dostáva názov Babyface a na rozdiel od prvej hlbokej veci je skôr reprezent záležitosťou.

Mladá slovenská raperka venovala text peniazom a luxusu. Pred pár dňami sme si dokázali, že táto téma je v domácom rape obľúbená prakticky od úplných začiatkov a autorka ju opäť dokázala poňať z inej perspektívy. 

Síce sme sa v tomto prípade nedočkali videoklipu, no skladbu sprevádza aspoň animácia. Zároveň však zo sociálnych sietí vieme, že pravdepodobne posledný CBG štvrtok v novembri príde aj so sprievodným vizuálom a podľa všetkého by na ňom mal hosťovať český Yzomandias. Ty nám daj do komentárov vedieť, ako sa ti dnešná novinka páči a koho by si chcel vidieť po boku Luisy na hosťovačke. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia