Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 17:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Úprimný Momo hovorí o konci svojej kariéry

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

EP Milovaný a Nenávidený vychádza už čoskoro a Momo sa dnes rozhodol predstaviť fanúšikom titulnú skladbu aj s videoklipom.

Momo už v aktuálnom roku stihol vydať album s názvom WLK, ktorý bol po vzore jeho predošlých albumov drzý, úprimný a technicky opäť kvalitný. Samozrejme s nim dokázal už tradične vyvolať aj nemalú vlnu kontroverzie a rozhýbal ľady na viacerých frontoch. Len pár dní po oficiálnom vypustení projektu však hneď oznámil, že príde ďalší. 

Pôvodne malo ísť o zimnú verziu WLKa, ktorá však nakoniec dostala vlastný názov Milovaný Nenávidený, čo pravdepodobne vychádza toho, ako sa Momo dlhodobo cíti. Dnes uzrela svetlo sveta prvá rovnomenná ukážka, kde nás autor prekvapuje textom o konci jeho kariéry. Pravdepodobne s ňou nemá v pláne skončiť hneď, no opisuje, aké to bude, keď sa raz zo scény vytratí. 

Čo sa týka samotného EP, to by sa malo do predaja dostať v dohľadnej dobe. Zatiaľ počúvaj novinku a v diskusii nám daj pokojne vedieť, ako sa ti páči. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Momo sa dokáže zlepšovať a máme sa na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia