Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 21:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gladiátor 2 je potvrdený. Pokračovanie natočí Ridley Scott a Croweov Maximus ostane mŕtvy

FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2
Uložiť Uložené

Ani my tomu veľmi nechceme veriť...

V apríli minulého roku sme vám priniesli správu o tom, že niekde na poličke existuje scenár pre Gladiátora 2. V ňom sme mali vidieť Maxima bojovať v posmrtnom živote s bohmi, ktorí mu následne dovolia vrátiť sa medzi živých. Tam zistí, že jeho nemanželský sen zabíja kresťaňov, a tak sa proti nemu bude snažiť bojovať (už v novom tele). Medzitým zistí, že žije aj jeho syn Marius a spoločne sa Luciusovi postavia. 

Celé je to úplne šialené a to ešte neviete o akčných scénach, aké sú údajne v scenári napísané. Ridley Scott túto novinku ale z nejakého dôvodu na svet vyniesol. Scenár však údajne ležal v šuflíku u DreamWorks. Po takmer roku a pol vám prinášame ďalšie správy. Z čista jasna tu máme informáciu, že Ridley Scott natočí pokračovanie. 

Gladiátor 2 je potvrdený. Pokračovanie natočí Ridley Scott a Croweov Maximus ostane mŕtvy
Zdroj: Dreamworks

Nemusíte sa však báť, tento šialený scenár sa nenatočí. Príbeh sa má skutočne zamerať na Luciusa, Maximovho nemanželského syna, ktorý sa mal značne „potatiť“. Ridley Scott sa aktuálne chystá natočiť svoj prvý seriál Raised by Wolves. Pôjde o sci-fi, ktoré sa zameria na dvoch androidov, ktorí musia vychovávať ľudské deti na neznámej a záhadnej planéte.

Odporúčané
Star Trek od Quentina Tarantina má hotový scenár. Príbeh bude drsným a temným R-kom Star Trek od Quentina Tarantina má hotový scenár. Príbeh bude drsným a temným R-kom 13. júna 2019, 5:00

Rastúca kolónia ľudí sa však zmieta v náboženskom napätí a androidi zisťujú, že práve ovládanie viery ľudí je mimoriadne zradnou a náročnou úlohou. Ako showrunner a scenárista je uvedený Aaron Guzikowski (Prisoners). Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Hneď na to by sa teda mal pustiť do Gladiátora 2. Je teda viac než možné, že premiéry sa dočkáme v roku 2020. O scenár sa postará/postaral Peter Craig. Ten napísal skvelú Affleckovu drámu The Town, 12 Strong či Top Gun: Maverick (so scenárom aktuálne pomáha aj Christopher McQuarrie). Napísal však aj posledné dva diely Hunger Games, takže... uvidíme.  Snímka má vzniknúť pod krídlami štúdia Paramount. 

Domov
Zdieľať
Diskusia