Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018, 19:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather zdanlivo akceptoval výzvu od Khabiba Nurmagomedova. Vyberajte šekové knižky, vyzval sponzorov

ŠPORT BOX CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký boxer možno zacítil príjemnú vôňu peňazí.

Od minulého roka nebojoval, ale udržiava sa vo forme pomocou pravidelných tréningov. Floyd Mayweather naposledy stál v ringu, keď po zdĺhavom boji porazil Conora McGregora na svojej pôde a odniesol si domov štedrý šek.

Odvtedy cestuje po svete, užíva si svoj majetok vo výške niekoľkých stoviek miliónov dolárov a z času na čas pridá na sociálne siete kontroverzný príspevok, ktorý chvíľu rezonuje v médiách.

Nedávno tak urobil, keď oznámil, že sa môžeme v decembri tešiť na odvetu veľkolepého zápasu medzi ním a Mannym Pacquiaom. Odvtedy sa na verejnosti neobjavili žiadne informácie, ktoré by zápas potvrdzovali, a tak treba usudzovať, že sa žiadna odveta konať nebude.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leonard Ellerbe (@leonardellerbe),

Na začiatku októbra sa preto pozornosť presunula do sveta MMA, pretože v súťaži UFC proti sebe stáli práve Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov. Výsledok zápasu už všetci poznáme, Khabib vytrel s Conorom oktagon a nevadský úrad mu zadržal finančnú odmenu vo výške 2 miliónov dolárov za to, že po zápase skočil do publika.

Odporúčané
Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár 16. februára 2024, 8:00

Pred pár dňami sa Nurmagomedov v Rusku stretol so šéfom spoločnosti Mayweather Promotions a rovno do kamery vyzval amerického boxera, aby si spolu zmerali sily, pretože v džungli môže žiť len jeden kráľ. Pár hodín zostalo ticho a Mayweather už na sociálnych sieťach stihol zareagovať.

Napísal len toľko, že sponzori ako CBS, Showtime či MGM Grand, kde by sa potenciálny zápas mohol konať, majú vybrať šekové knižky. Nevedno, na akých pravidlách by sa obaja bojovníci dohodli, ale neprepdokladáme, že Mayweather by súhlasil so súbojom v klietke.

Nurmagomedov by koniec koncov zo zápasu s boxerom zarobiť obrovské peniaze a potom sa veľkolepo vrátiť do MMA, kde si drží úctyhodný rekord 27 výhier a žiadna prehra.

Domov
Zdieľať
Diskusia