Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odveta Mayweathera proti Pacquiaovi už v roku 2018. Americký boxer nečakane potvrdil zápas na Instagrame

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Možno nás pred koncom roka čaká odveta súboja storočia.

Americký boxer Floyd Mayweather minulé leto porazil Conora McGregora a zaokrúhlil svoje kariérne skóre na legendárnych 50:0. Neprehral ani raz a zaprisahal sa, že nadobro odchádza do dôchodku, aby si skóre už nijak nepoškvrnil, avšak najnovšie vyhlásenie na Instagrame naznačuje zmenu názoru.

Floyd pritom z dôchodku vyšiel už viackrát a naposledy práve kvôli McGregorovi, takže nie je vylúčené, že sa tak rozhodol urobiť opäť.

Mayweather sa momentálne nachádza na svetovej tour v Japonsku, kde sa stretol aj so svojím bývalým súperom Mannym Pacquiaom.

Dvojica sa postavila do ringu v súboji storočia pred tromi rokmi, pričom Mayweather zaknihoval víťazstvo. Manny sa po zápase sťažoval na poranené rameno, zatiaľ čo svet Mayweathera vysmial za to, že v ringu len pobehoval namiesto boxovania. 

Floyd sa preto spontánne rozhodol oznámiť, že už v decembri si dvojica zmeria sily v odvetnom zápase.

Manny sa mu na videu vysmial z toho, že pre seba uchmatol jeden z opaskov, o ktoré v roku 2015 bojovali, a preto Mayweather okamžite potvrdil odvetný súboj. Zrejme pôjde len o marketingový ťah a boxeri sa už v ringu nestretnú.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Proti Filipínčanovi by sa v najbližšom čase najradšej postavil britský boxer Amir Khan, ale Mayweather je samozrejme väčšie sústo a Manny by s odvetou pravdepodobne problém nemal. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

I’m coming back to fight Manny Pacquiao this year. Another 9 figure pay day on the way @mayweatherpromotions

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domov
Zdieľať
Diskusia