Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2018, 18:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koky z Milion+ maká ako dealer

HUDBA
Uložiť Uložené

Chalani z M+ patria medzi najaktívnejších v Česku a už viac ako rok im pomáha aj Koky, ktorý teraz vydáva singel 9. Patro.

V aktuálnom roku už toho chalani z Milion Plus vydali toľko, že iné domáce hudobné vydavateľstvá by si dali aspon na niekoľko mesiacov pauzu. Všetci však makajú aj naďalej a už teraz vďaka ich sociálnym sieťam vieme, že sa dočkáme ďalších skladieb a videoklipov. 

Ďalší prichádza po dlhom avizovaní aj teraz a jeho autorom je Koky, ktorý bol zatiaľ skôr v úzadí. O väčšiu pozornosť sa uchádza novinkou 9. Patro, kde ukazuje svoje schopnosti do Abeho hudby. Už tradične sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu, ktorý vznikal ešte počas najteplejších dní roka a jeho tvorbu si na starosti zobral šikovný Jan Strach.  A ty nám nezabudni dať v komentároch vedieť, ako sa ti tento Kokyho počin páči.

Domov
Zdieľať
Diskusia