Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 20:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego, Haha Crew, Yzomandias a Tekashi 6ix9ine v najdrahších handrách na módnej prehliadke. Flexim ako Gott konečne dostáva klip!

HUDBA
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní vám konečne môžeme predstaviť vizuál k obľúbenej skladbe z Egovho debutového albumu.

Ego stihol od vydania svojho debutového albumu z minulého roka natočiť videoklipy k väčšine skladieb, čo sa často nevidí. Dnes sme sa dočkali vizuálu ku skladbe Flexim ako Gott, ktorá sa podľa Spotify rebríčka tešila veľkému úspechu a pozornosti fanúšikov. Dôvodom sú nepochybne aj hostia, keďže okrem všetkých členov Haha Crew doplnil slohu aj český Yzomandias a toto spojenie patrí medzi najvzácnejšie v rámci domácej scény.

Chýba už len Pil C. Ten však na skladbe pôvodne naozaj byť mal a existuje aj sloha, ktorú budeš mať možnosť počuť niekedy v budúcnosti s iným beatom. Teraz ale späť k videoklipu, ktorý si na starosti zobral autor legendárneho Dáva mi - Michal "Romeo" Dvořák. Ako art director mu sekunduje Lubo Yurko a o kameru sa postaral Radim Střelka.

Všetko dôležité nám samotný režisér Romeo rozpovedal v krátkom rozhovore v rámci najnovších Freshnews, takže už môžeme prejsť k výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia