Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2018, 21:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Maniak zverejňuje banger s Pil C-m a avizuje turné s 20 zastávkami

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Mladý raper z Bigg Boss labelu vydal pred pár mesiacmi svoj debutový album, ktorý sa teraz chystá ukázať naživo fanúšikom v kluboch.

Prakticky od vyriešenia beefu medzi Bigg Boss labelom a Hugom Toxxxom sa Maniakovi viditeľne darí a my sme veľmi radi, že svoje úsilie a pozornosť divákov dokázal pretaviť v úspešný debutový album Husky,  ktorý sa teší veľkej pozornosti. Dokázal to počas leta na vystúpeniach pod holým nebom a teraz svoje choré shows presúva do klubových priestorov. 

Prvý album si zaslúži adekvátne turné po väčších aj menších mestách v celej republike, takže Maniak v najbližích mesiacoch navštívi 20 klubov, pričom domáca brnenská zastávka bude zároveň krstom. Na tom nebudú chýbať ani hostia z labelu a ako ti je už asi jasné, všetky Maniho koncerty odohrá DJka Black Angelika

Maniak zverejňuje banger s Pil C-m a avizuje turné s 20 zastávkami

Maniak dnes zároveň na Youtube zverejňuje aj jednoduchý vizuál ku skladbe Zakázané Uvolnění, takže si ju môžu vypočuť aj tí, ktorí si nekúpili originál a prípadne možno ešte nepoznajú možnosti streamovacích služieb. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral jeden z najväčších československých talentov Enthic a na spolupráci sa objavuje Pil C z Comebackgangu. Viac snáď dodávať netreba, kontroluj track a do komentárov nám napíš, na ktorú zastávku sa chystáš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia