Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 18:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Calin je prvým československým raperom, ktorý vyhral MMA zápas. Na Instagrame zverejňuje úprimné vyjadrenie

HUDBA CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Český člen Comebackgangu sa v posledných mesiacoch hudbe aktívne nevenoval a my teraz už vieme, prečo je tomu tak.

Calina z Comebackgangu už určite poznáš. Za posledný rok a pol sa mu podarilo vydať veľa úspešných hitov s miliónmi views na Youtube. Pred pár mesiacmi sa však v tichosti a bez akéhokoľvek avizovania odmlčal a v rámci hudobnej aktivity odohral len zopár koncertov. 

Pôvodne sme si mysleli, že si len dáva pauzu s vydávaním, čas trávi v štúdiu a na jeseň nás zaplaví ďalšou sériou videoklipov. Calin však pred pár desiatkami hodín na svojom Instagrame zverejnil prípspevok, v ktorom nás vyviedol z omylu a zároveň hneď aj prekvapil. Popisuje, čo zažíval počas posledných šiestich mesiacov, kedy od typického raplife mladého interpreta prichádza až k uvedomeniu a náhlej zmene životného štýlu. 

Mnohí určite vedia, že sa v minulosti bojovým šporotom venoval a teraz sa k ním vrátil. Po troch mesiacoch hneď absolvoval turnaj a podarilo sa mu v jeho prvom MMA zápase zvíťaziť. Skvelou správou je, že nabral aj novú chuť tvoriť hudbu a my dúfame, že to budeme mať možnosť počuť čo najskôr. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Před půl rokem jsem se trošku ztratil. Nevím kdy přesně to začalo, ale dostal jsem se do fáze, kdy jsem každej večer pil, spal do 1 a pak jen čekal na večer, abychom šli zase pít. Jakobych ztratil směr, jakobych ztratil důvod vstávat. Takhle to pokračovalo a stupňovalo do momentu, kdy se jedna party fakt zvrtla. Vzal jsem tašku a po roce šel na trening. Po roce nic nedělání, se strachem jestli ve mě zůstalo aspoň trochu vůle. Na tréninku mě @oskarvajicko přivítá s úsměvem a říká: “Hej Cali, za 3 měsíce pořádáme turnaj, nechtěl by ses zapojit?” Nejdřív jsem se zasmál. Neuměl jsem vůbec boxovat, jenom zápasit z juda. Pak jsem se ale zamyslel. Zkrátím to. O 3 měsíce jsem stál v ringu o 9 kilo lehčí, po každodeních dvoufázových trenálech, po obětování alkoholu, cigaret a podobných neřestech, po hektolitrech potu a po strávení celých prázdnin jen s @milos.beranek, jsem dámy a pánové, vyhrál svůj první MMA fight. Děkuju celé Boxárně Brno za přístup. Za to, že mě naučili to, co umím. Díky @gymbeamcz za to že mi vypomohli na přípravu a dietu. A díky všem, co mi pomáhali. Proč vám to sem píšu? Nejsem žádnej motivátor, ani mi o to nejde. Člověk stejně nakonec musí najít ten oheň v sobě. Jen jsem vám chtěl ukázat, co jsem poslední 3 měsíce dělal. Back to music. Posílám lásku.

Príspevok, ktorý zdieľa Calin (@calinpan),

Domov
Zdieľať
Diskusia