Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 13:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo neváhal na tenisky minúť 3500 dolárov. Vzácne NIke 95 Juventus však pri záverečnom nákupe prehliadol

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský hráč si šiel nakúpiť tenisky s portálom Complex.

Futbalista Cristiano Ronaldo pred mesiacom oznámil svoj prestup do Juventusu Turín. Portugalčan po podpise zmluvy odcestoval na propagačnú cestu do Číny, kde ho zastihli členovia tímu portálu Complex.

Populárny magazín pravidelne natáča videá s najväčšími hviezdami športu, hudby či filmov pri tom, ako nakupujú tenisky. Ronaldo samozrejme ponuku neodmietol, a tak zašli spoločne s moderátorom do exkluzívnejšieho obchodu s teniskami, kde mal Cristiano aj svoj vlastný kútik.

Cristiano Ronaldo neváhal na tenisky minúť 3500 dolárov. Vzácne NIke 95 Juventus však pri záverečnom nákupe prehliadol
Zdroj: Complex

Futbalista začal rozprávať o tom, ako sa aj dnes teší, keď v kuchyni zbadá množstvo nových škatúľ s topánkami od Nike. Motivuje ho aj to, ak známi športovci spomínajú jeho meno či používajú jeho charakteristickú oslavu po góle. Nevynechali ani tému syna a frajerky.

Syn vraj začína svojho otca čoraz viac kopírovať a vníma ho ako modela, ktorý ho inšpiruje, čo Ronalda teší. Cristiano reagoval aj na svoj prestup do Juventusu, kde sa už teší na začiatok novej sezóny.

Avšak, keď sa mu do ruky dostali limitované tenisky Air Max 95 Juventus spred pár mesiacov, uznanlivo pokýval hlavou, lenže pri záverečnom nákupe by si ich vo futbalistovej taške nenašiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia