Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 12:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí vodiči občas pripomínajú samovrahov. Stále sa nenaučili jazdiť ohľaduplne, čo dokazuje najnovšia kompilácia od policajtov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Človek by povedal, že situácia na Slovensku nie je taká zlá, ale tieto kompilácie hovoria za všetko.

Slovenskí policajti už v priebehu posledných týždňov zverejnili dve kompilácie z našich ciest. Na oboch si sa mohol stretnúť s viacerými druhmi vodičov, ktorí nemajú akýkoľvek rešpekt ku plným čiaram či bezpečnému predbiehaniu, a napokon prichádza aj tretie pokračovanie.

Policajti v kompiláciách využívajú videá od svojich fanúšikov, takže priamo z bežných áut v premávke, a dokonca dnes už vedia mnohých šoférov za porušovanie pravidiel cestnej premávky potrestať, ak človeka natočia na kameru v aute.

Najnovšia kompilácia opäť raz zachytáva predovšetkým nebezpečné predbiehanie, ktoré vodič bledej Astry dotiahol až do takého extrému, že auta oproti nemu muselo zastaviť, aby sa kaskadér mohol pomaly zaradiť naspäť do svojho pruhu bez čelnej zrážky.

Človeku sa občas rozum zastavuje pri situáciách, kde predbiehanie pomôže človeku získať maximálne zopár sekúnd v rámci celej cesty, ale ľudia kvôli nim neváhajú ohroziť zdravie všetkých navôkol. Kiežby séria Epopeje slovenských ciest slúžila ako varovanie a výstraha pred tým, ako to za volantom nemá vyzerať.

Domov
Zdieľať
Diskusia