Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 14:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Supa posúva dátum vydania albumu a zverejňuje ďalšiu skladbu. Potvrdzuje pozíciu lyrického kráľa scény

HUDBA
Uložiť Uložené

Nie je veľa storytellerov, resp. rozprávačov, ktorým veríme príbehy viac, ako Supitovi.

Áno, aj my sa už nevieme Supovho albumu dočkať. Pre našu redakciu je jeho očakávaný projekt Biele noci suverénne najzásadnejším hudobným počinom tohto roka a sme presvedčení, že ním potvrdí pozíciu najlepšieho lyrika na Slovensku. Člen bývalej Mojej Reči pracuje na pokračovaní Čiernych dní už niekoľko rokov, no spoločne s Jožišom Engererom nám dávajú najavo, že ide o najprepracovanejší projekt z ich dielne. 

Pri spustení predpredajov pred niekoľkými týždňami bol dátum vydania, resp. odosielania prvých objednávok nastavený na 30.7., čo sa však žiaľ nestalo a dnes na stránke rukahore.sk vidíme, že expedícia bude prebiehať od 6. augusta. Žiaľ sme nedostali informáciu o tom, prečo sa vydanie posúva, no tých pár dní už snáď všetci počkáme. 

Zároveň chalani vydali ďalšiu plnohodnotnú ukážku s názvom Napnúť plachty, kde hosťuje spevák Samuel Hošek, takže sa nám bude čakať o niečo lepšie. Ide o relatívne motivačnú vec, kde Supa predvádza svoje schopnosti a vy sami posúďte, či sa je na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia