Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 13:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rap nie je len Tupac a Biggie. Nahnevaný Pater odhaľuje svoj trapový život v novom videoklipe

HUDBA
Uložiť Uložené

Člen MPP sa pripomína novou skladbou, kde opäť svojich kolegov nešetrí. Konkrétnych mien sme sa však nedočkali.

Naťahovačky o tom, kto na Slovensku robí trap a čo toto slovo v najrožšírenejšom hudobnom žánri na svete vlastne znamená, už asi nie sú na mieste. Ide skôr o to, aby si každý našiel svoj vlastný charakteristický štýl, ktorého sa bude držať z vlastného presvedčenia a fanúšikovia si ho dokážu obľúbiť. 

Veľmi svojským je aj člen MPP Pater, ktorý v posledných rokoch vydal veľa sólových singlov a napriek nie úplne ideálnej pozornosti stále udržiava aktivitu veľmi vysoko. Zároveň je treba uznať, že sa od väčšiny výrazne líši aj svojou otvorenosťou a selekciou tém, ktoré jednoducho nemusia sedieť každému poslucháčovi. Pater opäť neostal svojej povesti nič dlžný ani v novinke HaramLife, no nie sme si istí, na koho vlastne vo svojich textoch útočí. 

Dočkali sme sa však aj klasického ulicového videoklipu, kde nájdeš napríklad Gábora Borárosa a iných reprezentantov bojových športov. Ako sa ti výsledok páči, nám pokojne napíš do komentárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia