Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2018, 21:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Monkey Business majú v novom klipe Bena Cristovaa, Ewu Farnú, Vaša Patejdla a ďalších. Nový album vyjde v októbri

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Český pop-funk stále žije. Dôkazom je legendárna kapela Monkey Business, ktorá už čoskoro predstaví nový album.

Monkey Business sa naposledy o slovo s novým albumom prihlásili ešte pred tromi rokmi, kedy vydali úspešný projekt Sex and Sport? Never! fungujúci skvelo až do dnešného dňa. Keďže je to už približne tri roky, fanúšikovia českého pop-funku si žiadali novú hudbu a dobrou správou je, že na ďalší projekt známych multiinštrumentalistov s titulom Bad Time for Gentlemen si stačí počkať už len do októbra

Zároveň sa dnes na verejnosť dostáva nový videoklip s názvom Kick the Stupid, ktorým si môžeš skrátiť čakanie. Za pozornosť stojí aj samotný sprievodný videoklip, kde si zahrali známe tváre ako Ben Cristovao, Ewa Farna, Mardoša z Tata Bojs, Pavel Zbořil z J.A.R. alebo legendárny Vašo Patejdl z Elánu. Všetci sa poriadne odviazali a výsledok si nemôžeš nechať ujsť. Do komentárov nám daj pokojne vedieť, aké pocity v tebe zanechal.

Domov
Zdieľať
Diskusia