Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2018, 20:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Českým manželom na slovenskom kúpalisku ukradli z deky rezne. Dvojica dokonca nahlásila krádež policajtom

ZAUJÍMAVOSTI KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Bizarný prípad krádeže riešili policajti na kúpalisku.

Slovenskí policajti majú počas letnej sezóny aj netradičnejšie úlohy. Zopár z nich trávi časť svojich služieb na kúpaliskách po celom Slovensku, aby tam preventívne kontrolovali, či si ľudia nenechávajú v autách na viditeľných miestach doklady alebo sa spoliehajú na cudzích prísediacich, aby im postrážili osobné predmety počas pobytu v bazéne.

Policajti upozorňovali prichádzajúcich vodičov aj v Podhájskej, kde zabránili niekoľkým potenciálnym krádežiam a napokon museli riešiť aj vážny prípad, ktorý im prišiel nahlásiť manželský pár z Česka. Česi si na kúpalisko priviezli ako občerstvenie domáce rezne, lenže Slováci sa nezapreli a kým boli manželia spoza rieky Moravy vo vode, rezne z deky zmizli.

Policajti sa prechádzali aj po areáli kúpaliska, a preto si českí manželia povedali, že rovno krádež nahlásia. Úsmevný príbeh zverejnili policajti na svojej facebookovej stránke, ale nenapísali, ako sa pátracia akcia po vyprážanej dobrote skončila. Pravdou je, že na kúpalisko prišli dozrieť preventistky, takže zrejme nešli hneď vyšetrovať, ktorý hladný návštevník kúpaliska mohol rezne potiahnuť, ale aj to je dobrým upozornením. Na kúpalisku si netreba nechávať nič bez dozoru, pretože prídeš aj o posledný šniceľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia