Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 13:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tesla z TKX konečne odpovie na otázku, či predáva drogy, Ego žije melanchóliu. Špeciálov album je oficiálne vonku!

HUDBA EGO TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších slovenských producentov má od dnešného dňa oficiálne vonku svoj debutový album. Nájdeš ho na Youtube a všetkých streamovacích službách.

Vydanie producentského albumu je v dnešnej dobe náročnejšie, ako by si mohol ktokoľvek myslieť a o to viac, ak sa bavíme len o československej pôde. Interpreti majú medzi sebou poprepietané vzťahy, ich nároky výrazne stúpli a ochota venovať čas naopak výrazne klesla.

Tieto informácie už asi nie sú pre nikoho tajomstvom a v jednom z rozhovorov sa o tom rozrozprával aj Special Beatz pri príležitosti vydania debutového hudobného projektu.

Samozrejme, nájdeme aj veľa výnimiek a veľa z nich nájdeš práve na albume Barter, ktorý sa postupne dostal na youtube a dnes už aj všetky streamovacie služby vrátane iTunes a Spotify. Nájdeš na ňom aj vzácne slohy ako napríklad tá od Teslu z TKX, ktorý je známy svojim negatívnym prístupom k spoluprácam s domácimi kolegami. 

Okrem neho nechýba Smack, Ego, Otis, Pil C, Dymer či Boy Wonder. Po prvom vypočutí hodnotíme väčšinu skladieb pozitívne a keďže je koncept založený na selekcii raperov, každý si na ňom nájde na základe preferencií to svoje. Do pozronosti by sme však určite radi dali práve skladbu ONEM s Teslom a Smackom. Na zvyšok skladieb sa preklikneš z CBG kanála.

Domov
Zdieľať
Diskusia