Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 10:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako znie Ego, Smack, P.A.T., Strapo či Dame na jednom albume? Odpoveď má Special Beatz

HUDBA
Uložiť Uložené

Vypočuj si ukážky všetkých skladieb z chystaného producentského projektu od Special Beatza.

Special Beatz vydá už čoskoro svoj debutový producentský album, na ktorom budeme mať možnosť počuť jeho schopnosti v kombinácii so slovenskými a českými interpretmi podľa jeho výberu. Ešte pred uverejnením tracklistu nám bolo do veľkej miery jasné, akých mien sa dočkáme, avšak prišlo aj zopár prekvapení

Tie však rozoberieme v inom článku, keďže dnes sa budeme venovať uverejneniu kompletne všetkých ukážok jednotlivých trackov. Prekvapení budú hlavne tí, ktorí očakávali, že Špeciál postaví svoj projekt s názvom Barter výhradne na bangroch. A dôkazov je hneď niekoľko, pričom za všetky spomenieme Melanchóliu s Egom. 

Special Beatz má za sebou niekoľkomesačnú náročnú prácu, keďže dohadovanie sa s interpretmi nikdy nebolo jednoduché. Patrí mu teda veľká pocta, ktorú môžeš vyjadriť napríklad tým, že si zakúpiš originál, a to pokojne už v predpredaji. Teraz už ale samotný snippet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia