Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Special Beatz má na albume zástupcov celej scény a okrem Ega či Separa mu na producentskom sóle hosťujú aj Smack, Boy Wonder či Tesla

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobnému producentovi z CBG sa podarilo dať dohromady pestrý producentský projekt, ktorý vyjde ešte pred letom.

Special Beatz patrí k veľmi aktívnym hudobným producentom, ktorý popri koncertovaní s Pil C-m počas posledného približne roka pripravoval aj svoj debutový sólový projekt. Ten bude niesť názov Barter a dátum vydania je naplánovaný ešte pred letom. Dnes totiž autor spoločne s vydaním tracklistu oznamuje, že vo štvrtok vydá ďalší videoklip a s ním zároveň spustí možnosť predobjednávok. 

Ešte predtým sa teda poďme pozrieť na samotný zoznam skladieb a spoluprác. Špeciho musíme určite pochváliť za rozmanitosť a všetko nasvedčuje tomu, že sa máme na čo tešiť. Na 14 trackoch nájdeme viac než dve desiatky hostí vrátane tých najznámejších mien a každému padol určite pohľad na zakryté číslo 9.

Pôvodne som si povedal, že pôjde pravdepodobne o zaujímavé zahraničné meno, potom som si však spomenul, že nikde nevidím Ektora a Rytmusa. To su pre mňa dve najpravdepodobnejšie alternatívy a ty nám tú svoju daj pokojne vedieť do komentárov. 

Special Beatz má na albume zástupcov celej scény a okrem Ega či Separa mu na producentskom sóle hosťujú aj Smack, Boy Wonder či Tesla
Domov
Zdieľať
Diskusia