Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 14:50
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Všetkých 150 966 smrtí v Game of Thrones za 21 minút. Prichystaj sa na novú sériu pohľadom na to, kto všetko už skončil na druhom svete

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Game of Thrones by mohlo byť synonymom pre smrť.

Nová séria kultového seriálu Game of Thrones sa na televízne obrazovky dostane už 16. júla a HBO pracuje na tom, aby boli fanúšikovia dostatočne navnadení a pripravení zažiť to, čo ešte nikdy nezažili. Aj keď bude mať nová séria len 7 častí, väčšina z nich bude o čosi dlhšia ako epizódy v predchádzajúcich sériách a ak potrebuješ trošku rozdielny spôsob, ako sa na ňu pripraviť, potom ti môžeme odporučiť video s názvom Game of Thrones 150 966 Death in 21 minutes Compilation. Ako napovedá samotný názov videa, jeho autor Leon Adrew Razon jednoducho prešiel všetky časti Game of Thrones a v každej z nich zaznamenal akúkoľvek smrť, na ktorú narazil. Možno by ti ani nenapadlo, že v seriáli zatiaľ zomrelo až 150 966 ľudí, ale ak by si potreboval konkrétny dôkaz, potom sa na 21 minút uvoľni a vychutnaj si to, ako sa George R.R. Martin aj producenti seriálu vyžívajú vo vraždení svojich postáv.   

Domov
Zdieľať
Diskusia