Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2016, 10:10
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najtrápnejší moment televíznej histórie? Finalistky Miss Universe hovorili o súperkách, ktoré by určite nemali vyhrať

REFRESHER
Uložiť Uložené

Dievčatá si aj poplakali.

V sobotu večer 1. októbra sa konal galavečer súťaže krásy Miss Universe, o ktorom sme vás informovali v samostatnom článku. Ako teda už viete, víťazkou sa stala finalistka číslo 8 Zuzana Kollárová, ktorej úprimne gratulujeme.

Ako už býva zvykom, programy tohto typu zvyknú sprevádzať pomerne trápne momenty, aby sa natiahol čas celého večera, no producenti Miss Universe Slovensko znížili latku na poriadne nízku úroveň. Na súťažiach zvyknú vznikať mnohé priateľstvá, no tentoraz sme videli presný opak. Každá jedna z finalistiek totiž musela predstúpiť a povedať meno tej, ktorá si nezaslúži vyhrať. Tento moment dokonca prekonal beefy slovenských a českých raperov, ktorí sa ohovárajú cez internet, dievčence si to povedali priamo pred sebou a áno, následne sa mnohé rozplakali. Doteraz nechápeme pointu tohto rozhodnutia a asi ani vy.

Začína v čase 52:30

Domov
Zdieľať
Diskusia