Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. apríla 2016, 23:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Liverpool napodobnil zázračnú noc z Istanbulu a proti Dortmundu postúpil do semifinále. Nezastavila ho ani potreba streliť tri góly!

ŠPORT FUTBAL LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Semifinále Európskej ligy bude mať anglického zástupcu.

Jeden z najočakávanejších zápasoch Európskej ligy prišiel do svojej cieľovej stanice a fanúšikovia Liverpoolu dnes určite tak skoro do postele nezavítajú. Ich miláčikovia sa na domácej pôde postavili v odvetnom zápase proti Borussii Dortmund a po úvodnom výsledku 1:1 bolo ešte všetko otvorené. Nanešťastie pre Liverpool, po úvodných 10 minútach to nevyzeralo veľmi pozitívne, keď skóroval Mkhitaryan a potom aj Aubameyang. Liverpool v tej chvíli potreboval 3 góly na to, aby postúpil a aj keď na začiatku druhého polčasu upravil na 1:2 Origi, Reus o niekoľko minút upravoval na 1:3 a všetko sa opäť zdalo stratené. Hráči Liverpoolu ale napodobnili svojich kolegov z legendárnej istanbulskej noci v roku 2005 a podarilo sa im nastrieľať tri góly zaručujúce postup. Skóre korigoval v 66. minúte Coutinho, na 3:3 vyrovnával v 78. Sakho a vysnívaný gól hlavičkoval do siete v nadstavenom čase obranca Dejan Lovren. Liverpool teda po heroickom výkone postupuje do semifinále a anglickí fanúšikovia sa tak môžu tešiť nielen na Manchester City v Lige Majstrov, ale aj na liverpoolskych Reds v Európskej lige.

 

Víťazný gól Lovrena

Domov
Zdieľať
Diskusia