Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2016, 15:40
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nike zrušilo sponzorskú zmluvu s Mannym Pacquiaom. Jeho vyhlásenia proti homosexuálom označilo za odporné

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obľúbený boxer si zavaril.

Svetoznámy boxer Manny Pacquiao sa svojimi poslednými vyjadreniami dostal do poriadnych problémov. Filipínsky športovec sa vo svojej rodnej krajine uchádza o post senátora a keďže sa už zvolebnieva, aj Manny potreboval svojimi vyjadreniami trochu priliať olej do ohňa. Na jednom z predvolebných mítingov sa rozhodol slovne zaútočiť na homosexuálne páry so slovami, že dvaja ľudia rovnakého pohlavia vo vzťahu sú podľa neho horší ako zvieratá. V prírode vraj môžeme vidieť, že zvieratá dokážu rozlišovať medzi párením sa s mužským alebo ženským pohlavím, a preto sú homosexuálne vzťahy neprípustné.

Keď sa video s jeho vyjadreniami dostalo na verejnosť, boxer pobúril milióny ľudí po celom svete a okrem toho, že si ho podal aj filipínsky homosexuálny komik Vice Ganda, k jeho posledným výrokom sa tvrdo ohradila aj spoločnosť Nike a s boxerom jednoducho zrušila sponzorskú zmluvu. Na margo Mannyho vyjadrení Nike vyhlásilo, že sú odporné a boxer tak stratil dôležitý zdroj príjmov. Neskôr na sociálnej sieti síce povedal, že neodsudzuje celú LGBTI komunitu, ale iba homosexuálne manželstvá, avšak na ospravedlňovanie bolo už príliš neskoro. V blížiacom sa aprílovom súboji proti Timothymu Bradleymu Jr. sa teda Filipínčan postaví bez známeho loga Nike na oblečení.

Nike zrušilo sponzorskú zmluvu s Mannym Pacquiaom. Jeho vyhlásenia proti homosexuálom označilo za odporné
Domov
Zdieľať
Diskusia