Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2016, 22:31
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najskôr perfektné sólo, potom husársky kúsok z pokutového kopu. Messi a Suárez sa bavia futbalom

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Triu MSN ide karta aj naďalej.

Barcelona ako zatiaľ najlepší tím doterajšieho priebehu 21. storočia aj v aktuálnej sezóne dokazuje svoje kvality a trio Messi/Neymar/Suárez je stále nezastaviteľné a je im jedno, aký tím proti nim stojí. Dnes čakala na katalánsky veľkoklub Celta Vigo, ktorá dokáže potrápiť nejedného súpera, žiadne prekvapenie sa ale nekonalo. Messi a Suárez boli opäť pri chuti, prvý menovaný si pripísal jeden gól a dve asistencie a druhý menovaný strelil dokonca hattrick a mal na konte aj dve asistencie. Hlavne Messiho druhá asistencia, ktorá viedla ku hattricku jeho uruguajského spoluhráča, však bola naozaj prefíkaná. Pokutové kopy, ako iste viete, v poslednej dobe hráčom Barcelony vôbec nejdú, a tak sa odhodlali k jednej nezvyčajnej, no v prípade dobrého prevedenia veľmi efektívnej veci.

Pri pokutovom kope totiž nemusíte vystreliť na bránu, stačí, že loptu posuniete smerom dopredu. O podobný kúsok sa napríklad pokúsili aj Pires s Henrym, skončilo tak však naozaj nešťastne. V závere zápasu bol odmenený aj tvrdo pracujúci a štadión baviaci Neymar, ktorý mal, ako obyčajne, aj dnes veľkú smolu, no okrem parádičiek nahral Suárezovi na gól, čo mu Luisito oplatil nádherným pasom, po ktorom sa brazílska hviezda už nemýlila. Zápasy na Camp Nou sa už pomaly stávajú debaklami pre súperov, zatiaľ čo hlavne Suárez a Messi strieľajú a nahrávajú na góly, akoby sa len hrali na FIF-e.

Messi so Suárezom to ale dokázali spraviť bez menších problémov a uruguajský kanonier už nemal problém presne zakončiť. V zápase sa presadil aj Rakitic po, ako inak, skvelej prihrávke Suáreza a konečne skóre tak činilo 6:1 pre domácich. 

K penalte viedla genialita Messiho

A takto bravúrne to zvládlo juhoamerické duo

Domov
Zdieľať
Diskusia