Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2016, 2:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ako za starých čias. Ronaldo sa pohral s obranou súpera a tvrdou strelou nedal brankárovi žiadnu šancu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obrana sa mohla len nečinne prizerať.

Taký vintage Ronaldo, čo poviete? Podobné kúsky robil ako na bežiacom páse počas pôsobenia v Manchestri United, ako však trávil v madridskom Reale čoraz viac času, z krídla sa vo veľa prípadoch stal z Ronalda klasický hroťák, ktorý nebezpečne číha v šestnástke a zužitkuje prihrávky svojich spoluhráčov. Preto musel jeho fanúšikov a vlastne aj každého fanúšika futbalu potešiť jeho druhý gól v zápase proti Espanyolu, ktorý naozaj stál za to.

Skóre zápasu otvoril Benzema, no druhý gól v zápase mal už na svedomí Ronaldo, ktorý sa presadil z pokutového kopu. Už vtedy bolo jasné, že značne oslabený Espanyol odíde so slušnou nádielkou. Ronaldov druhý gól v zápase to len potvrdil, krásna zasekávačka, ale hlavne druhý pohyb bol naozaj parádny a razantné zakončenie bolo len čerešničkou na torte.

Ronaldo potom v zápase pridal aj svoj tretí gól a zaznamenal tak hattrick. Pochváliť treba taktiež výbornú prihrávku Jeseho, ktorý mal polovičný podiel na góle.

Ak vás zaujímajú nejaké tie štatistiky, 37 zo 64 gólov, ktoré strelil Real Madrid v La Lige, vsietil v šiestich z 22 zápasov. Patria sem výhry 5:0 nad Betisom, 6:0 nad Espanyolom, 10:2 nad Rayom, 5:0 nad Deportivom, 5:1 nad Sportingom a opäť 6:0 proti Espanyolu. Čo sa týka Ronalda, 46,6 percent jeho gólov v tejto sezóne padlo v zápasoch proti Malmo a Espanyolu.

Domov
Zdieľať
Diskusia