Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2015, 10:58
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

#BoostBratislava, adidas otvára v Karlovej Vsi 5 kilometrový bežecký okruh

ŠPORT ADIDAS BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V marci tohto roka usporiadala značka adidas prvý District Battle Run, v ktorom bežci spolu so známymi osobnosťami súťažili za jednotlivé bratislavské mestské časti zabehnutím 10 kilometrov...

V marci tohto roka usporiadala značka adidas prvý District Battle Run, v ktorom bežci spolu so známymi osobnosťami súťažili za jednotlivé bratislavské mestské časti zabehnutím 10 kilometrov na Železnej studničke. Najviac bežcov sa zúčastnilo za mestskú časť Bratislava IV. na čele s Martinom Šmahelom, čím jej "vybehali" vyznačenie novej bežeckej trate. Ide o 5 kilometrový okruh, ktorý si budú môcť všetci nadšenci tohto športu vyskúšať už tento štvrtok, 20. augusta od 18-tej hodiny v Líščom údolí pri Juvente. Poďakovanie pri jej realizácii patrí aj MČ Karlova Ves a Mestským lesom.

#BoostBratislava, adidas otvára v Karlovej Vsi 5 kilometrový bežecký okruh

Jedným zo zámerov a poslaním značky adidas je "rozbehať" Bratislavu, podporiť jej bežeckú komunitu, zlepšiť podmienky na behanie, a to najmä netradičnými podujatiami. Nejde tu totiž len o beh ako šport, ale aj o silný socializačný charakter. Na jar sa na spomínanom adidas District Battle Run zúčastnilo viac ako 300 bežcov za sychravého nedeľného rána. Spolu tak odbehli 3170 kilometrov za účasti ambasádorov, ktorými boli Matej „Sajfa“ Cifra, Dagmar „Didiana“ Dianová, Ján Mečiar a Martin Šmahel, s profesionálnymi bežcami, Borisom Csibom a Marcelom Mataninom.

Už čoskoro budú mať bežci možnosť zabojovať o ďalšiu trasu vo svojej mestskej časti. Pre viac informácií sleduj adidas Running

#BoostBratislava, adidas otvára v Karlovej Vsi 5 kilometrový bežecký okruh
#BoostBratislava, adidas otvára v Karlovej Vsi 5 kilometrový bežecký okruh
Domov
Zdieľať
Diskusia