Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2014, 15:30
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nádherný Mercedes S 63 AMG Coupe od Voltage Design!

TECH MERCEDES-BENZ TUNING
Uložiť Uložené

Táto dizajnová dokonalosť je doplnená o 22'' disky Vossen a ponúka až 850 koní, ktoré sú ukryté pod decentne upraveným exteriérom!

Nádherný Mercedes S 63 AMG Coupe od Voltage Design!

Nie je tomu tak dávno, čo Mercedes-Benz predstavil zbrusu nové S Coupe v zatiaľ najostrejšej verzii pod označením 63 AMG. Medzičasom sa horúca novinka v extrémne štýlovom kabáte a V8-čkou biturbo s výkonom 430 kW / 585 koní pod ním, pomaly dostáva do domácich showroomov. V Nemecku sa však ani poriadne neohriala a už tamojší, v našich končinách pomerne neznámy úpravca Voltage Design, ukazuje svoje decentne upravené prevedenie. Teda aspoň čo sa exteriéru týka, keďže na ňom by už každý doplnok navyše dokonalý look len kazil. Na prvých oficiálnych fotografiách, ktoré sú samozrejme len výsledkom prác vo fotošope, úpravca jemne doplnil AMG verziu a pár decentných karbónových doplnkov, ktoré veľmi trefne zapadajú do exteriéru. Osobitnou kategóriu sú nové disky, od v tomto období najviac vyhajpovaného výrobcu. Vlajková loď nemeckej automobilky v karosárskej verzii Coupe totižto stoji na až 22'' diskoch Vossen CVT, ktoré 63-ke neskutočne pristanú!

Pod kapotou je však tuner pripravený na dramatickejšie zásahy. V rámci svojho programu bude ponúkať až dva stupne výkonnostných úprav. V prvom prípade sú technici ochotní vyladiť už i tak veľmi výkonný osemvalec na 800 koní, no netaja sa ani plánmi, kedy v druhom balíku narastie výkon ešte na približne 850 koní. Obe vyhotovenia pritom disponujú brutálnym krútiacim momentom, ktorý je však kvôli bezpečnosti a výdrži motora limitovaný na hodnotu 1150 N.m! Za tieto hodnoty by sa zďaleka pritom nemusel hanbiť ani Brabus, ktorého predstavenie úpravy daného modelu visí určite už len na vlásku. S 63 Coupe bude ďalej vybavené keramickými brzdami či zníženým, polohovateľným podvozkom, ktorý si môže kľaknúť až o 35 milimetrov nižšie.

Nádherný Mercedes S 63 AMG Coupe od Voltage Design!

Nádherný Mercedes S 63 AMG Coupe od Voltage Design!

Nádherný Mercedes S 63 AMG Coupe od Voltage Design!
Domov
Zdieľať
Diskusia