Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2013, 23:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bale posilňuje Real Madrid na 6 rokov!

ŠPORT FUTBAL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tottenham Hotspur uvoľnuje najpreceňovanejšieho hráča planéty do Realu Madrid za rekordnú sumu. Walesan posilní biely balet na 6 rokov.

Bale posilňuje Real Madrid na 6 rokov!

Nekonečná telenovela menom Gareth Bale je, zdá sa, na konci. Talentovaný mladý rodák z Walesu putuje do Realu Madrid z Tottenhamu za rekordnú sumu 99 miliónov €, aj keď sa hovorí aj o sume 91 miliónov €. Konečné číslo sa však ešte určite zmení. Jedna skvelá sezóna vás tak môže veľmi ľahko dostať na výslnie. Snáď sa nenájde nikto, kto by tohto hráča ocenil na viac než 40 miliónov. Nuž, prestupová politika merengues je vždy trochu iná. V Španielsku môžu mať kluby krízy hroziace nejedným bankrotom, ale Real Madrid si aj tak dovolí míňať takéto „nekresťanské" peniaze. Ďalšia éra Galácticos je teda na svete, avšak, ak sa jej bude „dariť" rovnako ako tej predchádzajúcej, súperi sa nemajú čoho báť. Ste s prestupom spokojní? Snáď sa hráčovi bude v novom pôsobisku dariť minimálne tak, ako Iscovi, ktorý dokazuje svoje kvality skvelým spôsobom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia