Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 21. októbra 2024 o 11:47
Čas čítania 0:34
Ella Petrová

Diddy bol údajne posadnutý princom Williamom a Harrym. Tí pozvanie na jeho večierok nikdy neprijali

Diddy bol údajne posadnutý princom Williamom a Harrym. Tí pozvanie na jeho večierok nikdy neprijali
OSOBNOSTI DIDDY PRINC HARRY WILLIAM A KATE
Uložiť Uložené

Diddyho bývalý publicista uviedol, že raper mal vo svojom newyorskom byte zarámované fotky britských panovníkov.

Okolo Seana Diddyho Combsa je momentálne veľký rozruch, škandál okolo jeho osoby hýbe doslova celým svetom. Preto nie je prekvapujúce, že sa v súčasnosti objavujú rôzne svedectvá a zistenia z raperovho života.

Diddy je momentálne za mrežami v Metropolitan Detention Center v Brooklyne po tom, čo ho dvaja sudcovia odmietli prepustiť na kauciu.

Teraz sa jeho bývalý publicista Rob Shuter, ktorý pre hudobníka pracoval v rokoch 2002 až 2004, zveril, že Williamovi a Harrymu volal viac ako desaťkrát, aby ich pozval na Diddyho eventy.

Kráľovská rodina však pozvanie nikdy neprijala, a to napriek tomu, že Combs im údajne ponúkol, že im uhradí cestu, ubytovanie a dokonca zaplatí za ich bezpečnosť.

„Diddy bol posadnutý princom Harrym a princom Williamom. Považuje sa za kráľa, takže je úplne logické, že chcel mať vo svojom sprievode dvoch princov,“ povedal Shuter. „Nikdy neprijali pozvanie, nikdy neboli súčasťou jeho sveta,“ dodal.

Diddy
Zdroj: Getty Images/ Pool/Tim Graham Picture Library
Domov
Zdieľať
Diskusia