Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 19. októbra 2024 o 11:12
Čas čítania 0:41
Aneta Gospičová

K smrti Liama Payna sa prvýkrát vyjadrila jeho bývalá partnerka Cheryl. V srdcervúcom príspevku píše aj o ich synovi

OSOBNOSTI SMRŤ ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Liam Payne zomrel 16. októbra v Argentíne po páde z tretieho poschodia hotela.

Bývalá partnerka a speváčka Cheryl sa na sociálnej sieti vyjadrila k smrti Liama Payna. V srdcervúcom príspevku napísala, že ich syn Bear musí „čeliť realite, že už nikdy neuvidí svojho otca“.

„Liam nebol len pop star a celebrita, ale aj syn, brat, strýko, priateľ a otec nášho sedemročného syna. Syna, ktorý musí čeliť realite, že už nikdy neuvidí svojho otca,“ napísala Cheryl, ktorú znepokojuje, že jedného dňa bude mať jej syn prístup k ohavným správam, ktoré sa šírili za posledné dva dni.

„Skôr ako zanecháte komentáre alebo vytvoríte videá, opýtajte sa sami seba, či by ste chceli, aby ich čítalo vaše vlastné dieťa alebo rodina,“ dodala. Na záver prosí ľudí o trochu dôstojnosti k Liamovi, ktorá mu zostala po jeho smrti, aby konečne odpočíval v pokoji.

Liam Payne zomrel 16. októbra v Argentíne po páde z tretieho poschodia hotela. Spevák zomrel na následky zlomeniny lebky. Spadnúť mal z výšky viac ako 13,5 metra. Utrpel zlomeninu lebky a mimoriadne vážne zranenia, ktoré viedli k jeho okamžitej smrti. Po príchode lekárov sa spevákovi už pomôcť nedalo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cheryl (@cherylofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia