Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 17. októbra 2024 o 15:29
Čas čítania 0:20
Radoslava Juračková

Poznáme príčinu smrti Liama Payna. Po páde utrpel zlomeninu lebky

OSOBNOSTI NEHODY A ÚMRTIA SPEVÁCI A SPEVÁČKY ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Okrem nej mal mať ďalšie vážne zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Liam Payne zomrel 16. októbra v Argentíne po páde z tretieho poschodia hotela. Lekár Alberto Crescenti oznámil pre televíziu TN príčinu jeho smrti. Jeho vyjadrenie cituje portál Daily Mail.

Odporúčané
Vo veku 31 rokov zomrel britský spevák Liam Payne, bývalý člen skupiny One Direction Vo veku 31 rokov zomrel britský spevák Liam Payne, bývalý člen skupiny One Direction 17. októbra 2024 o 0:38

Spevák zomrel na následky zlomeniny lebky. Spadnúť mal z výšky viac ako 13,5 metra. „Utrpel zlomeninu lebky a mimoriadne vážne zranenia, ktoré viedli k jeho okamžitej smrti,“ opísal.

Po príchode lekárov sa spevákovi už pomôcť nedalo. „Našou úlohou bolo rýchlo prísť, poskytnúť lekársku pomoc a pokúsiť sa ho resuscitovať. Jeho zranenia však boli nezlučiteľné so životom,“ skonštatoval.

Odporúčané
Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia 17. októbra 2024 o 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia