Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2024 o 18:48
Čas čítania 0:53
Ella Petrová

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa po dvoch rokoch manželstva rozvádzajú

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa po dvoch rokoch manželstva rozvádzajú
OSOBNOSTI BEN AFFLECK JENNIFER LOPEZ ROZVODY A ROZCHODY
Uložiť Uložené

Speváčka podala žiadosť o rozvod v deň výročia.

Bolo to ako v rozprávke. Keď sa speváčka a herec po dvadsiatich rokoch opäť stretli, všetci jasali. Hovorilo sa, že ak sú si ľudia súdení, vždy si k sebe nájdu cestu, aj keď to niekedy trvá trochu dlhšie. Bohužiaľ, rozprávke odzvonilo a už po dvoch rokoch sa pár rozišiel, informuje BBC.

J Lo a Affleck formálne uzavreli manželstvo v júli 2022 v Las Vegas a nasledujúci mesiac, konkrétne 20. augusta, usporiadali väčší svadobný obrad v Georgii. Speváčka podala žiadosť o rozvod v deň výročia.

Pár sa dal dokopy ešte v roku 2002, keď sa zoznámili pri nakrúcaní filmu Láska s rizikom. Zasnúbili sa v novembri toho istého roku a svadbu naplánovali na nasledujúci rok. Niekoľko dní pred obradom vyhlásili, že to rušia pre prílišnú pozornosť médií a potom sa v januári 2004 oficiálne rozišli.

Ben Affleck a Jennifer Lopez vo filme Gigli.
Ben Affleck a Jennifer Lopez vo filme Gigli. Zdroj: Sony Pictures/propagační materiál


Všetko sa to zopakovalo, lenže ani na druhýkrát vzťah nevyšiel a teraz sa chystá veľký rozvod. Lopez údajne v žiadosti o rozvod neuviedla žiadne podrobnosti predmanželskej zmluvy. V dokumente sa uvádza, že Affleck aj Lopez musia zdieľať finančné informácie vrátane svojich aktuálnych príjmov, výdavkov, majetku a dlhov.

Ako všetko dopadne, sa ešte len uvidí. O ich rozchode sa však špekulovalo už niekoľko mesiacov po tom, čo sa nikde neobjavili spolu, prestali nosiť snubné prstene a nakoniec dali svoje sídlo v Beverly Hills na predaj za 65 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia